ITDepartment
Our IT specialists are available everyday between 2 pm and 9 pm to help solve your problems regarding getting access to your online classes, or any computer related issues that may disturb your online lessons. All you need to do is to call the institute and ask for help.
The IT unit has also made the download links for the software programs that you need to have on your computer in order to join online classes available on the page.
سوالات متداول
کلاس های گروهی مجازی موسسه زبان پارسیک در پلتفرم آدوبی کانکت و کلاس های خصوصی در پلتفرم اسکایپ برگزار می شود .
کامپیوتر رومیزی
لپتاپ
PDA و تبلت
گوشی همراه هوشمند
نرم افزار کلاس های گروهی آدوبی کانکت و نرم افزار کلاس های خصوصی اسکایپ است که نسخه ی متناسب و سازگار با دستگاه رایانه ای و موبایلی خود را می توانید هم اکنون از بخش دانلود ها بر روی وبسایت موسسه دانلودو نصب نمایید.
ملزومات رایانه ای و موبایلی که مجهز به وبکم مناسب و هدست یا هدزفری متناسب به دستگاه موبایلی باشد .
به طور میانگین در هر کلاس مجازی به ازای هر یک ساعت ۲۰۰ مگابایت از حجم ترافیک اینترنت شما مصرف می شود.
البته این موضوع بستگی به میزان مصرف دارد که در یک ساعت یک فایل با چه حجمی در کلاس ارسال/دریافت میشود و یا از چه دوربینی و با چه کیفیتی به عنوان وبکم استفاده میکنید و….
ابتدا کافیست از طریق یکی از مرورگرهای دستگاه خود ( درمحیط ویندوز و اندروید استفاده از مروگر کروم توصیه می شود ) و در محیط آی او اس و مک ( مرورگر سافاری توصیه می شود ) وارد وبسایت موسسه به نشانی parseekenglish.com شوید و آنگاه از منوی بالا بخش ورود بر روی گزینه ی ورود به کلاس آنلاین کلیک نمایید و سپس نام کاربری و پسورد خود را که قبل تر از موسسه دریافت نموده اید را در قسمت (Registered User) سمت چپ پنجره ی باز شده وارد نموده و سپس با تیک دار کردن گزینه ی ( Remember Username ) آن را در حافظه ی مرورگر ذخیره و سپس در پایان با زدن گزینه ی ( Login ) وارد کلاس آنلاین شوید .
کاربر زبان آموزدر هنگام ورود به کلاس آیکون میکروفن و وبکم را فعال مشاهده نمی کند.
برای این که بتواند در کلاس دسترسی میکروفون خود را فعال و صحبت کند باید حتما از طرف ارائه دهنده (host) مدرس کلاس دسترسی داشته باشد.
برای این منظور باید بر روی آیکون آدمک کلیک کند (Raise hand) منتظر تایید مدرس بماند تا به او دسترسی میکروفن یا وبکم دهد.
ابزارهای زیادی برای دریافت صدا و گوش دادن به صداهای دستگاه های رایانه ای وجود دارد اما قطعا معروفترین آنها، هدست،هدفون، ایرفون و هندزفری میباشد.
کدام یک از این ابزارها برای شرکت در کلاس مجازی مناسبترند؟
هدفون
اگر علاقه زیادی به شنیدن فایل های صوتی دارید قطعا بهترین انتخاب برای شما هدفون است. این ابزار به طور کامل دو گوش را میپوشاند تا صدایی از بیرون تجربه لذت بخش شنیدن فایل صوتی ( موسیقی و آموزش های صوتی ) را از شما سلب نکند. در واقع هدفونها از میکروفن پشتیبانی نمیکنند و برای شنیدن صرف به کار میروند. علاوه بر موسیقی میتوانیدبه آموزشهای صوتی نیز گوش دهید. نوع اتصال هدفونها هم به صورت سیمی و بلوتوثی میباشد که باتوجه به دیوایس اصلی خود میتوانید هرکدام را انتخاب کنید. اگر بخواهید از هدفونها برای کلاس آنلاین استفاده کنید باید از یک میکروفن جداگانه نیز استفاده کنید که چندان انتخاب مناسبی برای حضور در کلاس آنلاین نمیباشد.
هدست
هدست در حقیقت همان هدفون است که علاوه بر دریافت صدا، از طریق میکروفن میتوانید صدا را هم انتقال بدهید. عمده کاربرد هدستها در مراکز مخابراتی و بخش پشتیبانی شرکتها میباشد چرا که دراین حوزهها ارتباطی دو طرفه بین اپراتور و کاربر برقرار است که نیاز به گوش دادن و صحبت کردن دارند.
برخی از هدستها صدا را تنها از یک گوش دریافت میکنند و گوش دیگر آزاد است و برخی نیز هر دو گوش را پوشش میدهند. همچنین میکروفون در هدستها نیز به دو صورت داخلی و بیرونی میباشد. نوع اتصال در هدست نیز با استفاده از اتصالات سیمی و بی سیم امکان پذیر است. بهترین ابزار برای حضور در کلاس مجازی به دلیل برخورداری همزمان از میکروفن و هدفون شنیداری هدستها هستند که کیفیت دریافت و انتقال صدا نیز در این ابزار نسبت به ایرفونها بسیار بیشتر است.
ایرفون
ایرفونها عمدتا در جعبهی تلفنهای همراه قرار دارند و ابزاری برای گوش دادن به موسیقی و همچنین برقراری تماس میباشند. شاید بتوان گفت که ایرفون نسخهی کوچک شدهی هدفون است اما بر خلاف هدفون که سطح گوش را میپوشاند، در گوش وارد میشود. برخی از ایرفونها دارای میکروفون میباشندکه گزینهی مناسبی برای شرکت در کلاس مجازی در نبود هدستها هستند. عمده اتصالات در ایرفونهابه صورت سیمی و از طریق جک سه و نیم میلیمتری است اما امروزه استفاده از ایرفونهای بی سیم و بلوتوثی بسیار رایج شده است.
هندزفری
هندزفری از ترکیب دو واژهی Hand به معنی دست و Free ساخته شده که در فارسی ترجمه دقیق و خوبی برای آن وجود ندارد و تحتاللفظی آن نیز به معنی دستها آزاد میباشد. در حقیقت این ابزار نیز بی شباهت به هدستهای تک گوشی نیست چرا که بر روی یک گوش قرار میگیرند و برای راحتی در مکالمات تلفنی مورد استفاده قرار میگیرد. با استفاده از این ابزار دیگر نیازی به استفاده از موبایل در مواقعی مثل رانندگی نیست. این دیوایس عمدتا به صورت بی سیم و بلوتوثی متصل میشود. شاید آخرین گزینه برای حضور درکلاسهای مجازی همین هندزفریها باشند.
گاهی اوقات پیش میآید که صدای دریافتی یا انتقالی به صورت روباتی به گوش میخورد. همچنین برخی از کاربران گزارشاتی مبنی بر شنیده شدن سوتی ممتد در هنگام صحبت کردن دادهاند. از آن جایی که این مشکلات ارتباطی با نرمافزار ندارند قطع به یقین مشکل از ابزارهای مورد استفاده در حین برگزاری کلاس است. برای حل این مشکل باید ابزار و دیوایس خود را تغییر دهید تا صدا را بدون ایراد خاصی بشنوید.
این موارد اکثرا بر روی گوشی ها و تبلت های سری A سامسونگ مشاهده گریده است .
این مشکل زمانی پیش می آید که کاربر (participants) میکروفن خود را فعال، و صحبت می کند و بعد از خاموش کردن میکروفن صدای مدرس را ضعیف می شنود.
این مشکل به این دلیل است که کاربر در لحظه ورود صدای مدرس را از اسپیکر پشت دستگاه موبایل خود میشنود و صدا بلند و واضح است.
اما بعد از فعال کردن میکروفن، صدای مدرس مربوطه از اسپیکر جلوی دستگاه خارج می شود.
برای همین صدا ضعیف شنیده می شود. برای رفع این مشکل کاربر (participants) حتما باید از هندزفری استفاده نماید تا صدا را به خوبی دریافت کند و همچنین صدای خود کاربر هم توسط مدرس بهتر شنیده شود.
در صورتیکه این ارور را دریافت کردید می بایست کش مرورگرتان را پاک نموده و سپس در نرم افزار ادوبی می بایست یک بار log out را در گوشه سمت راست صفحه کلیک کنید و مجدد وارد شوید.
تست سرعت اینترنت ایده خوبی را برای شما فراهم می کند که آیا سرعت نت خوبی برای شرکت در کلاس آنلاین دارید یا خیر.
برای کسب بهترین نتیجه ، در صورتیکه از رایانه رومیزی یا لپ تاپ استفاده می کنید ، تست سرعت را با اتصال سیمی ( کابل شبکه متصل به مودم ) انجام دهید.
اگر سرعت شما کمتر از ۲۵ مگابیت بر ثانیه باشد ،ممکن است یک اتصال اینترنتی کند داشته باشید که نتواند تمام فعالیت های آنلاین خود را ادامه دهید .
اگر اینترنت آهسته ای دارید ، ممکن است ارائه دهندگان اینترنت دیگری در منطقه شما وجود داشته باشند که سرعت بیشتری را ارائه می دهند. ( فیبرنوری مخابرات ، شاتل ، آسیاتک ، های وب و …
یا ارائه دهنده اینترنت فعلی شما ممکن است بتواند پهنای باند بالاتر ( سرعت بهتری ) را به شما ارائه دهد.
کافیست با شماره تماس موسسه 71173 تماس حاصل نموده و از طریق بخش پشتیبانی آنلاین موسسه ( واحد آی تی ) از ساعت 14 الی 21 نسبت به رفع مشکل خود اقدام نمایید .